ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Η ζωντανή ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Eλλαδα.

Τα τελευταία νέα του ΣΒΟΑ είναι καλά και κακά.

Τα καλά νέα...

Στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, που τελείωσε με επιτυχία πριν από λίγες μέρες, έλαβαν μέρος αρκετά μέλη του ΣΒΟΑ. Στο sporting σκέλος ο εξ ημών Αντώνης Γιοβάς "επρώτευσεν". Μπράβο Αντώνη και του χρόνου! Αλλά και άλλοι, όπως οι Αποστόλου-Κουτσίκος, Μπιρλιράκης-Μουρτζούκος, Βαζάκας-Ινγκλέσης, Τσοπανάκης-Λιγκίνος και το νέο μέλος μας, Γιάννης Λυκάκης, εκπροσώπησαν επάξια τον Σύνδεσμο.

Στο regularity σκέλος ο παλιός Λυκάκης, ο Μιχάλης, με τον κύριο Γιώργο Κίκιζα πήγαν πολύ καλά, όπως και οι κύριοι Κοτζιάς-Κότελος.

Επίσης, στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είχε πολύ καλή παρουσία το μέλος του Συνδέσμου μας, ο Χάρης Μανουσαρίδης.

Τα κακά νέα...

Το πρώτο είναι ο θάνατος του Βαγγέλη Μυτιληναίου ("Λυσίκομος" στους αγώνες), που "έφυγε" ήσυχα και με αξιοπρέπεια, όπως ήταν και σε όλη τη ζωή του.

Το δεύτερο κακό, που ήδη ξέρετε, αφορά τον θάνατο ενός εκ των ιδρυτικών μελών του ΣΒΟΑ, του πασίγνωστου σε όλη την Ελλάδα Άρη Σταθάκη... Ο άνθρωπος που έμαθε στους Έλληνες να φοράνε τις ζώνες τους μόλις μπουν στο αυτοκίνητό, έστω και αν πάνε μέχρι τη γωνία... Ο άνθρωπος που μαζί με τους Ραπτόπουλο και Μπαρδόπουλο πήγαν αρκετές στα δικαστήρια για να υπάρχει τώρα το ιστορικό Ακρόπολις, έφυγε από την παρέα μας. Υπήρξε εξαιρετικός οδηγός, καλός φίλος, καλός δημοσιογράφος και ναι, καλός βουλευτής.

Καλό κατευόδιο φίλε και να προσέχεις στους δρόμους του παραδείσου...